Boka flyttstädning för företag

Att anlita en professionell städfirma för flyttstädning kan spara tid och energi samtidigt som det garanterar en grundlig rengöring av kontoret. De fyra företagen vi rekommenderar nedan är alla erfarna och pålitliga städfirmor som har specialiserat sig på flyttstädning av kontor.

Julias Städservice

Julias Städservice erbjuder flyttstäd för företag i Stockholm med omnejd. De har lång erfarenhet av just flyttstädning för kontorsmiljöer och följer noggrant Mäklarsamfundets rekommendationer för städning. På så vis garanterar de att varje vrå och skrymsle blir skinande ren. Som en del av deras flyttstädning av kontor ingår även fönsterputsning. Genom att låta Julias Städservice ta hand om din flyttstädning får du även förmånen av deras tre dagars nöjd kund-garanti.

Kom till Julias Städservice

Maries Puts & Städ

Maries Puts & Städ erbjuder professionell flyttstädning för företag i Stockholm med omnejd. Deras team av erfarna städare har den kunskap och utrustning som krävs för att utföra flyttstädning på högsta nivå. De genomför en noggrann städning för att säkerställa att lokalen lämnas i toppskick inför den nya hyresgästen. Deras flyttstädning inkluderar en rad olika tjänster, såsom dammsugning och våttorkning av golv, rengöring av toaletter och övriga sanitära utrymmen samt dammning av ytor.

Kom till Maries Puts & Städ

Bara Rent Sverige AB

Boka din flyttstädning hos Bara Rent Sverige AB. Deras erfarna personal kan städa allt från mindre kontorslokaler till större kommersiella fastigheter. De använder endast miljövänliga rengöringsmedel och modern utrustning för att säkerställa att dina gamla lokaler städas på högsta nivå. Tjänsten innefattar bland annat dammsugning och våttorkning av golv, fönsterputsning, rengöring av toaletter och övriga sanitära utrymmen. De kan även erbjuda extra tjänster som mattrengöring, polering av golv och rengöring av kök.

Kom till Bara Rent Sverige AB

Städjätten

Städjätten är ett av Sveriges ledande städföretag med flera års erfarenhet av att utföra flyttstädning för företag. De erbjuder en flexibel och pålitlig tjänst som anpassar sig efter dina behov och önskemål. Städjättens flyttstädning inkluderar en grundlig rengöring av alla ytor och utrymmen i dina lokaler. De använder sig av miljövänliga rengöringsmedel och modern utrustning för att säkerställa att städningen utförs på högsta nivå. Deras kompetenta team av städare arbetar snabbt och effektivt för att se till att du kan lämna dina gamla lokaler i toppskick inför den nya hyresgästen.

Kom till Städjätten

Vad innebär flyttstädning av kontor?

Flyttstädning av kontor är en viktig del av att flytta från en lokal till en annan. Det innebär att man anlitar en professionell städfirma för att rengöra alla ytor och utrymmen i lokalen så att den blir helt ren och klar för den nya hyresgästen.

Vanliga tjänster som ingår i flyttstädning av kontor är dammsugning och våttorkning av golv, rengöring av toaletter och övriga sanitära utrymmen samt dammning av ytor. Fönsterputsning är också en vanlig del av flyttstädning. Många städfirmor som specialiserat sig på flyttstädning för företag erbjuder även extra tjänster, såsom mattrengöring, polering av golv och rengöring av kök.

Priser

Priset för flyttstädning av kontor kan variera beroende på faktorer såsom storlek på lokalen och om extra tjänster önskas. Generellt sett ligger priserna mellan 30-50 kronor per kvadratmeter.