Det här ingår i hemstädning:

Vardagsrum:

 • Dammtorkning av alla ytor, inklusive möbler, TV, fönsterbrädor och lampor
 • Dammsugning av golvet och mattan
 • Rengöring av fönster och speglar
 • Plockning av eventuella smutsiga kläder eller leksaker

Kök:

 • Rengöring av alla ytor, inklusive bänkskivor, spis, ugn, mikrovågsugn och diskbänk
 • Rengöring av diskmaskinen och kylskåpet (inifrån och ut)
 • Rengöring av golv och eventuellt skurning av golv
 • Plockning av eventuella smutsiga kläder eller leksaker

Badrum:

 • Rengöring av toalett, badkar, dusch, handfat och speglar
 • Rengöring av alla ytor, inklusive kakel och golv
 • Plockning av eventuella smutsiga kläder eller handdukar

Hemstädning - Pris per timme

Priset för en hemstädning kan variera beroende på flera faktorer, såsom var du bor, vilken städfirma du väljer och vilken typ av städning du behöver. Generellt sett kan priset för hemstädning per timme variera från 200 till 400 kronor. Hos Städfirma.nu kan du läsa mer om pris per timme för hemstädning. Här har du även möjlighet att få offerter på flera städfirmor runt om i Sverige - för att enkelt kunna jämföra olika erbjudanden.

Boka hemstäd online

I en hektisk vardag kan det vara svårt att hinna med allt. Ett rent och prydligt hem är dock en viktig förutsättning för att må bra och trivas. Att boka en hemstädning är därför ett populärt och bekvämt alternativ för många. Nedan ger vi tips om olika företag som erbjuder professionell hemstädning runt om i Sverige. Här kan du hitta en städning som passar just dina behov och önskemål.

Julias Städservice

Julias Städservice erbjuder professionellt hemstäd i Stockholm. De är stolta över att ha en lång lista av nöjda kunder och att alltid leverera högkvalitativ städning.

Företaget erbjuder olika typer av hemstädning beroende på kundens behov och önskemål. Dessa inkluderar städning av kök och badrum, dammsugning och våttorkning av golv, dammtorkning av ytor och möbler, samt tömning av sopkorgen.

Julias Städservice använder bara högkvalitativa och miljövänliga städprodukter och utrustning för att säkerställa att kunden får den bästa möjliga städningen utan att skada miljön eller deras hem.

Kom till Julias Städservice

MakeClean

Har du tröttnat på att städa själv och vill ha proffshjälp? Då är MakeClean det perfekta valet för dig som bor i Göteborg. De erbjuder högkvalitativ hemstädning till konkurrenskraftiga priser.

Deras erfarna städare tar hand om allt från dammsugning och golvvård till fönsterputs och rengöring av badrum. De använder oss endast av miljövänliga och effektiva städprodukter för att garantera ett skinande rent resultat.

Hos MakeClean kan du välja mellan regelbunden städning eller enstaka tillfällen, beroende på dina behov och önskemål. De är flexibla och anpassar oss efter dig och dina önskemål.

Kom till MakeClean

Städkompaniet

När det kommer till hemstädning i Helsingborg finns det många alternativ att välja mellan, men det är viktigt att hitta en pålitlig och professionell städfirma som kan ge dig den hjälp du behöver. Städkompaniet är en sådan firma, med många års erfarenhet och en passion för att leverera högkvalitativ städning till sina kunder.

Städkompaniet erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive regelbunden hemstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Oavsett vilken typ av städning du behöver, kan du vara säker på att företagets erfarna städare kommer att göra ett utmärkt jobb. De använder endast miljövänliga städprodukter och moderna städredskap för att ge dig det bästa resultatet.

Kom till Städkompaniet

Veteranpoolen

Behöver du hjälp med hemstädning i Halmstad? Då är det Veteranpoolen du ska vända dig till. Hos dem får du hjälp av kunniga och kompetenta veteraner som har lång erfarenhet av professionell städning. De tar oss an både små och stora uppdrag och anpassar våra tjänster efter dina unika behov.

När du anlitar en städare från Veteranpoolen för återkommande uppdrag så kommer samma person hem till dig och städar varje gång, för din bekvämlighets skull. De står för arbetet och du som kund står för städmaterialet, men om du behöver hjälp med att skaffa städmaterial så kan de hjälpa till vid förfrågan på förhand.

Kom till Veteranpoolen